SALÓ DE L’OCUPACIÓ ICAB 2024

Dijous 10 d’octubre de 2024, de 10 a 17 hores (cal inscripció prèvia)

 

🌟 Espai de trobada, reclutament i networking, per a futurs professionals del dret, advocats i advocades, despatxos professionals i altres empreses.

 

🤝 Contacta directament amb despatxos i entitats en una sola jornada plena d’oportunitats. És el punt de trobada perfecte per intercanviar talent i fer networking, presentacions dels expositors i promocions exclusives per a participants.

 

🔍 Descobreix les últimes tendències del sector i troba el teu camí cap al èxit professional!

 

DESPATXOS I EMPRESES PARTICIPANTS EDICIÓ 2024 (Properament)

🚀 Promocions especials, exclusiva per les persones inscrites a la Fira de l’Ocupació ICAB

 

  • SOOP – Borsa de Treball: Sol·liciteu la vostra primera Orientació Professional gratuïta fins al 4 d’octubre! Descobriu com destacar amb un currículum vitae irresistible i una carta de presentació impactant. Contacteu-nos a través de soop@icab.cat.
  • SOOP – Emprenedoria: Si teniu l’esperit emprenedor, estem aquí per donar-vos suport en el vostre camí cap al vostre somni empresarial. Sol·liciteu una cita a empren@icab.cat i comenceu a fer realitat les vostres idees! 
  • Estudiants de Grau i Màster d’Accés: Una oportunitat excepcional per associar-vos a l’ICAB! Formalitzeu la vostra afiliació durant la Fira i obtindreu el primer any de carnet d’associat gratuït* (a partir del segon any 8,33€ mensuals).

💼 No deixeu escapar aquesta oportunitat única de transformar el vostre futur professional.

 

Uneix-te a nosaltres i comença a construir el camí cap al teu èxit!

 

📧 Per a més informació, envieu un correu electrònic a firaocupacio@icab.cat

AMB EL PATROCINI DE: