DESPATXOS I EMPRESES

La Fira de l’Ocupació de l’ICAB és un espai de trobada entre futurs professionals del dret i advocats i advocades i els despatxos professionals, en el que es tindrà l’oportunitat de conèixer i entrevistar a candidats i candidates.

Si teniu un despatx o empresa i voleu participar en aquest esdeveniment d’intercanvi de talent i networking, podeu reservar JA el vostre espai virtual!

RESERVA JA EL TEU ESTAND VIRTUAL (firaocupacio@icab.cat) 

Els despatxos i les entitats interessades disposaran d’un espai exclusiu, un estand virtual per rebre i interactuar amb els i les visitants, amb la informació que podreu afegir i donar-vos a conèixer, també podreu publicar ofertes i gestionar els currículums de les persones candidates, en definitiva totes les avantatges que proporciona participar en una Fira però sense necessitat de desplaçar-vos.

El cost de l’espai és de 250 euros, quantitat que podreu bescanviar per un bo en activitats de Formació In Company del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona pel mateix valor i que serà vàlid fins el 31 de desembre de 2021.

Per formalitzar la reserva podeu enviar un correu electrònic a firaocupacio@icab.cat o bé trucar al 93 601 12 56.

La Fira de l’Ocupació ICAB 2021 – Virtual estarà oberta al públic l’11 de març de 2021, de 10 a 18 hores i oferirà:

·  ENTREVISTES AMB DESPATXOS I ALTRES ENTITATS

·  BORSA DE TREBALL

·  ASSESSORAMENT PERSONAL EN CREAR O CONSOLIDAR EL TEU PROPI DESPATX

·  TALLERS INNOVADORS

DESPATXOS I EMPRESES PARTICIPANTS EDICIÓ 2021

En el marc de la Fira, s’organitzen diversos  tallers innovadors i workshops per a l’actualització de competències, novetats, coneixements i eines pràctiques sobre les tendències en el sector legal.

Inscripció IMPRESCINDIBLE enviant un e-mail abans del 5 de març de 2021 a empren@icab.cat confirmant el taller en el que voleu participar.