EDICIÓ 2021

RESUM 5A FIRA DE L'OCUPACIÓ ICAB (VIRTUAL)

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) va celebrar la 5a edició de la Fira de l’Ocupació, l’11 de març de 2021.

La principal novetat respecte a edicions anteriors és que l’esdeveniment es va realitzar de forma virtual a causa de la COVID-19.

La iniciativa, que es basa en un intercanvi de talent i networking, va donar l’oportunitat als i les estudiants de Dret, col·legiats i col·legiades i associats i associades de l’ICAB de donar-se a conèixer entre els professionals del món de l’advocacia i del Dret. Aquests, comptaven amb la possibilitat de poder entrevistar als candidats i candidates que s’oferien a les respectives ofertes de feina.

Tant les empreses, despatxos i entitat com les persones usuàries interessades en participar en l’esdeveniment van poder gaudir de tots els avantatges que els oferia participar en una Fira però sense la necessitat de desplaçar-se.  

La Fira va oferir entrevistes amb despatxos i altres entitats, una borsa de treball, assessorament personal en la creació o consolidació d’un despatx propi i tallers innovadors.

Durant la celebració de la Fira d’Ocupació de l’ICAB es van dur a terme una sèrie de tallers amb l’objectiu d’actualitzar les competències, novetats, coneixements i eines pràctiques sobre les tendències en el sector jurídic-legal.

Van participar els despatxos: Pérez-Llorca Abogados, Uría Menéndez, DAUSS, Garrigues, Deloitte Legal, Grant Thornton, Auren, Arco Abogados y Asesores Tributarios, HAYS Recruting experts worldwide, Augusta Abogados, Ceca Magan Abogados, Lener, Nationale Nederlanden, Cuatrecasas Gonçalves Pereira, Rocha Paus Grupo Legal, Emilio Ortiz Abogados, Monero Meyer Abogados, TMF Group, Roca Junyent, Jausas, Gestdocument, Grupo Mainjobs, i ARAG S.A.