EDICIÓ 2022

RESUM 6A FIRA DE L'OCUPACIÓ ICAB (VIRTUAL)

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) va celebrar la 6a edició de la Fira de l’Ocupació, el 5 de maig de 2022.

La principal novetat respecte a edicions anteriors és que durant els dies 2, 3 i 4 de maig vam fer tallers innovadors en format presencial, així com que els propis expositors i despatxos que van participar a la Fira van poder fer conferencies dirigides als i les participants, fet que va ajudar a la interactuació entre participants i despatxos/entitats.

La iniciativa, que es basa en un intercanvi de talent i networking, va donar l’oportunitat als i les estudiants de Dret, col·legiats i col·legiades i associats i associades de l’ICAB de donar-se a conèixer entre els professionals del món de l’advocacia i del Dret. Aquests, comptaven amb la possibilitat de poder entrevistar als candidats i candidates que s’oferien a les respectives ofertes de feina.

Tant les empreses, despatxos i entitat com les persones usuàries interessades en participar en l’esdeveniment van poder gaudir de tots els avantatges que els oferia participar en una Fira però sense la necessitat de desplaçar-se.  

La Fira va oferir entrevistes amb despatxos i altres entitats, una borsa de treball, assessorament personal en la creació o consolidació d’un despatx propi i tallers innovadors.

Durant la celebració de la Fira d’Ocupació de l’ICAB es van dur a terme una sèrie de tallers amb l’objectiu d’actualitzar les competències, novetats, coneixements i eines pràctiques sobre les tendències en el sector jurídic-legal.

Van participar els despatxos: ARAG, S.A, Arriaga Asociados, Arco Abogados y Asesores Tributarios, Augusta Abogados, Bové Montero y Asociados, Ceca Magán Abogados, Cuatrecasas, DAUSS, Deloitte Legal,  Pérez-Llorca Abogados, Uría Menéndez, DAUSS, Garrigues, Deloitte Legal, Fielfisher Jausas, Garrigues, Grant Thornton, ISPROX, Lener,  Abogados Menéndez & Asociados, Page Personnel, Pérez-Llorca, Ramón y Cajal Abogados, Roca Junyent, TMF Group, Toda & Nel·lo, Tornos Abogados, Uría Menéndez.