INSCRIPCIONS

L’ 11 d’abril de 2019, Fira de l’Ocupació de l’ICAB. Participa-hi!

Un any més, el Centre de Formació i el Pati de Columnes seran l’escenari de la Fira de l’Ocupació de l’ICAB, us hi esperem el dijous 11 d’abril de 10 a 18 hores.

L’objectiu d’aquest certamen és posar en contacte despatxos professionals i altres entitats del món jurídic amb potencials candidats i candidates (estudiants, associats/ades i col·legiats/ades), facilitar opcions d’incorporació al món laboral, crear espais de col·laboració entre professionals, networking, compartir coneixements, formació a través de tallers innovadors i eines tant per a la cerca de feina com per emprendre un negoci.

També pretén facilitar la incorporació al món laboral dels estudiants, associats i col·legiats i col·legiades i donar-los eines per cercar feina, preparar el CV o encarar una entrevista de treball.

Les persones assistents podran:

  • ENTREVISTAR-SE AMB ELS RESPONSABLES DE SELECCIÓ DE DESPATXOS PROFESSIONALS O ALTRES ENTITATS.
  • LLIURAR EL CURRÍCULUM I PRESENTAR-LO A LES OFERTES DE TREBALL QUE MÉS LI INTERESSIN.
  • ASSESSORAR-SE EN CREAR O CONSOLIDAR EL SEU PROPI DESPATX.
  • INFORMAR-SE DEL FUNCIONAMENT DE LA NOSTRA BORSA DE TREBALL.
  • ASSISTIR A TALLERS INNOVADORS. Novetats, coneixements i eines pràctiques sobre les principals tendències en el sector.
  • NETWORKING
  • VISITES GUIADES A LA BIBLIOTECA, A LES 12, 13 I 17H, prèvia inscripció en el moment de l’acreditació a la Fira.

PROMOCIÓ ESPECIAL

Els estudiants de Grau i Màster d’Accés podran convertir-se en associats/des de l’ICAB!

Si s’associen el dia de la Fira de l’Ocupació 2019, tindran el primer any de carnet d’associat/da gratuït (a partir del segon any, 8,33 € mensuals) i la nova App ICAB ICABlex, les novetats en sentències totalment gratuïta.